Born2Be Translator

รับแปลเอกสาร แปลภาษา ไทย-อังกฤษ อังกฤษ-ไทย
Thai-English English-Thai Translations  

บทความแนะนำร้านอาหารบนเว็บไซต์ สองภาษา

     เมื่อก้าวเข้าร้านอาหารอิตาเลียน และเอเชียนฟิวชั่นบรรยากาศดีย่านพร้อมพงษ์แห่งนี้ จะพบบาร์เครื่องดื่มที่เน้นไวน์และเบียร์จากอิตาลีเป็นหลัก โดยทางร้านมีไวน์สารพัดชนิดจัดเรียงบนชั้นที่ควบคุมแสงและอุณหภูมิให้เหมาะสม เจ้าของร้านและเชฟเป็นชาวอิตาเลียนแท้ คัดสรรเมนูเด็ดมาให้อิ่มอร่อยอย่างมีระดับ เริ่มมื้อด้วยเมนูเรียกน้ำย่อย อย่างขนมปังกระเทียมอบใหม่กรอบหอมน่าทาน มีทั้งหน้าแตงกวาญี่ปุ่น มะเขือเทศ เห็ด และมะกอก ตามด้วยสปาเก็ตตี้คาร์โบนาร่า เมนูเบสิคสุดโปรดที่แตกต่างด้วยการนำไปอบก่อนเสิร์ฟ เพื่อให้เส้นมีความกรุบนิด ๆ เข้ากับครีมซอสเข้มข้น สปาเก็ตตี้ซอสเนื้อวากิว ขาเป็ดทอดกงฟีกรอบนอกนุ่มในเสิร์ฟพร้อมเบค่อนและถั่วขาว  และฟัวกราส์ตับห่านชิ้นโตราดซอสน้ำส้มบัลซามิค ก่อนตัดสินใจอย่าลืมดูสเปเชี่ยลเมนูที่สลับสับเปลี่ยนหมุนเวียนในแต่ละวันก่อน นอกจากนี้ ยังมีจานกับแกล้มสไตล์เอเชียนรสคุ้นเคยอย่างสันคอหมูย่างน้ำจิ้มแจ่ว และอีกสารพัดเมนูแปลกใหม่ที่ทางร้านสรรหามาเสนอให้ลิ้มลองอยู่เสมอ ภายในร้านมีมุมจัดแสดงผลงานถ่ายภาพเล็ก ๆ ฝีมือเจ้าของร้านด้วย

This swanky restaurant in Phrom Phong serves Italian and Asian fusion cuisine. The place is also best known for its Italian beers and respectable wine collection in their own wine storage area with suitable temperature and light conditions. Its Italian owner and Italian chef are proud to bring a wide selection of their native recipes and creativity to stop the rumbling thunder of hungry stomachs.  Diners may start off their meal with freshly baked rustic garlic bread topped with zucchini, tomato, mushroom, and olive spreads. Then a choice of duck confit with baby white beans and bacon in red wine sauce, spaghetti Wagyu beef bolognese sauce, and spaghetti carbonara that the chef uses the oven to finish up the perfect strands can force every diner to think real hard. Do not make up your mind yet if you have not checked the special of the day menu; they would offer something interesting such as pan fried foie gras with balsamic sauce on that day. Apart from Italian and French dishes, grilled pork neck with Thai spicy sauce and other fusion dining are also catered for professional and amateur foodies seeking for new experiences. A corner dedicated to the owner’s solo show is a favorite dine and wine spot among many photographers.

About this blog

เพราะคุณภาพของงานและความพึงพอใจของลูกค้า คือหัวใจในการทำงานของเรา

Blog Archive

ShareThis